خانه » آشپزی » نحوه درست کردن و طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه و مجلسی

نحوه درست کردن و طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه و مجلسی

نحوه درست کردن و طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه و مجلسی

خورشت بادمجان , خورش بادمجان , بادمجان , طرز تهیه خورشت بادمجان

نحوه آشپزی و آموزش خورشت بادمجان مجلسی

بادمجان جزء مواد غذایی می باشد که برخی آن را به شکل های مختلفی درست می کنند گاهی آن را به تنهایی سرو می کنند همانند خورش بادمجان پیچی و گاهی در کنار غذای دیگری مانند قیمه بادمجان

مواد لازم خورشت بادمجان

بادمجان قلمی : ۶-۸ عدد متوسط

گوشت بی استخوان : ۵۰۰ گرم

گوجه : دو عدد متوسط

پیاز : یک عدد متوسط

فلفل سبز قلمی : ۳-۴ عدد ( به دلخواه )

آبغوره : یک استکان

غوره : نصف استکان

زعفران دم کرده : نصف استکان

نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم

این غذا با این مواد اولیه مناسب چهر نفر می باشد.

کیک کشک بادمجان

خورشت بادمجان,خورش بادمجان,آموزش خورشت بادمجان,o,vaj fhnl[hk

نحوه آشپزی و آموزش خورشت بادمجان مجلسی

طرز تهیه خورشت بادمجان

در ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و با نوک چاقو چند شکاف روی سطح شان ایجاد کنید .

آنها را به مدت دو ساعت در مخلوط آب و نمک غلیظ بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود بعد بشوئید، خشک کنید

و در مقداری روغن تمام سطح آنها را سرخ کنید . پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود

گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند،

سپس ۸-۱۰ لیوان آب روی گوشت بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب بجوشد

بعد حرارت را ملایم کنید و بگذارید گوشت به مدت دو ساعت بپزد.

در انتها گوشت حداقل ۵ لیوان آب داشته باشد.

تابه مناسبی انتخاب کنید که وقتی بادمجانها را داخل آن می چینید، به اندازه تمام آنها جا داشته باشد که ظاهر خورش حفظ شود . بادمجانها را داخل تابه بچینید، وقتی گوشت پخت آب گوشت را از صافی رد کنید و  آب گوشت صاف شده را داخل تابه بادمجانها بریزید. گوشتها را نیز در وسط تابه قرار دهید و یک استکان آبغوره را همراه با غوره داخل خورش بریزید، فلفل سبز را نیز روی بادمجانها بزارید و حرارت را کمی بالا ببرید تا آب خورش بجوشد، وقتی آب خورش جوشید نیمی از زعفران دم کرده را روی خورش بریزید، درب تابه را ببنید و حرارت را ملایم کنید تا خورش جا بیفتد

در ۱۰ دقیقه آخر طبخ، گوجه را به دونیم برش بزنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شوند

بعد گوجه ها را روی بادمجانها بچینید و باقیمانده زعفران را روی خورش بریزید .

درب تابه را مجددا ببندید و حرارت را کمی بالا ببرید تا داخل تابه بخار کند

و بعد از ۱۰ دقیقه نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و خورشت بادمجان را در ظرف مناسب سرو کنید .

 

دلمه بادمجان

نکته برای خورشت بادمجان

هنگام خرید بادمجان توجه کنید که بادمجان شیرین معمولا رنگ پوست آن کاملا تیره است و کلاهک بادمجان هرچه کشیده تر باشد نشان از شیرین بودن آن است . توجه کنید بادمجانهایی که پوست آسیب دیده و خراشیده دارند ممکن است در اثر ورود میکروب مسموم شده باشند پس از خرید آنها صرفنظر کنید.

نکته مهم در طرز تهیه خورشت بادمجان انتخاب صحیح بادمجان و بعد نحوه سرو آن است .

بهتر است بادمجانها را به صورت درسته و کامل برای خورش آماده کنید که ظاهر خورش زیبا تر باشد در نتیجه بادمجانی را انتخاب کنید که سایز مناسبی داشته باشد.

هنگام سرو نیز بادمجانها، گوشت، فلفل و گوجه را طوری بچینید که به راحتی قابل جابجایی و انتخاب باشند و هنگام برداشتن آنها از ظرف مجبور به هم زدن ظرف سرو نباشید .

هنگام خرد کردن گوشت بهتر است قطعات گوشت را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید.

معمولا چاشنی خورشت بادمجان غوره و آبغوره است که مقدار آن به ذائقه خانواده بستگی دارد . این مقدار چاشنی یاد شده طعمی نسبتا متعادل دارد . در صورتیکه خواستید طعم خورش خیلی هم ترش نباشد می توانید  غوره را از ترکیب مواد حذف کنید یا در صورت تمایل به ترش تر شدن خورش مقدار آبغوره را افزایش دهید .

به دلیل اینکه از آبغوره در این خورش استفاده می شود بهتر است در اواخر طبخ نمک غذا را اندازه کنید. چون معمولا آبغوره دارای مقداری نمک است و ممکن است باعث شور شدن خورش شود .

به دلخواه می توانید از مقداری قارچ تفت داده شده در کره و آبلیمو هم در خورش استفاده کنید .

اگر به بوی سیر حساسیت ندارید، هنگام سرو مقداری پودر سیر روی خورشت بادمجان بپاشید .

برخی از افراد بادمجان را بدون روغن درست می کنند.

برخی بادمجان را به همراه گوشت چرخ کرده و گردو سرو می کنند.

سوفله بادمجان

نحوه درست کردن و طرز تهیه خورشت بادمجان خوشمزه و مجلسی

2 نظر ها

  1. سلام
    کارتون خیلی عالیه دستتون درد نکنه.

  2. اووف عجب غذایی با روح روانم بازی کردین..نمیبخشمتونننننن

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*